Hvordan bruke Hatchful fra Shopify logo maker

Jan Kenneth Hansen

Jan Kenneth Hansen

En vakker logo kan tiltrekke seg oppmerksomhet

Å ha en logo er viktig for ethvert merke, da det hjelper kunder med å gjenkjenne merket deres blant tusenvis av andre annonser. En vakker logo kan tiltrekke seg oppmerksomhet og skape et positivt inntrykk av merket ditt. Derfor er det viktig å ha en logo som gir et riktige bildet av merkevaren din. 

Bruk Hatchful fra Shopify-logoprodusenten

Men hvor mye koster det å lage en logo selv, og er det enkelt å gjøre dette? Vi skal se nærmere på hvordan du kan bruke Hatchful fra Shopify logo maker til å designe en logo enkelt og gratis, samt hvilke muligheter du har for å tilpasse logoen.

Hva er Hatchful Shopify logo maker?

Hatchful fra Shopify er et gratis verktøy som hjelper deg med å lage en logo for din nettbutikk eller bedrift. Verktøyet kommer med enkle funksjoner som kan brukes til å lage en ny logo til din nettbutikk.

Plattformen har både Android- og iOS-mobilapper som hjelper deg å bygge merkelogo fra håndflaten din. Systemet fungerer slik at den tar deg gjennom en flertrinns prosess for å finne en logo som passer til din bransje, varemerke og navnet på bedriften. Til slutt får du opp flere alternative maler som du kan bruke, og i tillegg tilpasse en god del av elementene for å gjøre logoen perfekt.

Hvordan bruke Hatchful?

  1. til gratisverktøyet Hatchful
  2. Når du er logget inn med din e-postadresse på Hatchful sine nettsider, klikker du på «Get started»-knappen.
  3. Etter dette må du velge et virksomhetsområde. Dette vil hjelpe Hatchful å velge en bedre design for din logo basert på andre merker i den bransjen.
  4. Skriv inn navnet ditt på bedriften og eventuelt slagord som du vil inkludere i din logo. Deretter vil du få opp flere alternativer for logo til din bedrift.
  5. Rediger og finpuss logoen ut i fra fargepaletter og fonter, slik at logoen er tilpasset din merkevare.
Flere alternative maler som du kan bruke

Hatchful kommer også med premium maler som du kan kjøpe for å opprette din merkelogo. Du vil bare bli belastet hvis du bestemmer deg for å laste dem ned. Det er et enkelt verktøy som vil hjelpe deg med å lage en attraktiv logo for din Shopify-butikk.

Flere alternativer til Hatchful

Selv om Hatchful kan være en effektiv måte å lage en logo til din nettbutikk, er det fortsatt en god del begrensninger på systemet. Du kan for eksempel ikke velge egen størrelse på bildet, og må eventuelt tilpasse dette etterpå i andre programmer. Om du ønsker flere redigeringsmuligheter kan du for eksempel benytte deg av Canva, som er også helt gratis for å opprette en logo. 

Tema og fargevalg på nettsidene dine

Hatchful er først og fremst skapt for å lage en Shopify logo. Har du allerede denne nettbutikkløsningen er dette absolutt det enkleste alternativet for å lage en logo som du kan tilpasse til både tema og fargevalg på dine nettsider.

Det å kunne tilpasse logoen er veldig viktig, slik at du vet at logen du skaper ikke allerede eksisterer. Se alle fordeler med en Shopify nettbutikk her.

Oppsummering

Kan være klær, rekvisita og andre bedriftsbehov
  • Hatchful er Shopifys egen løsning for å lage logo til din nettbutikk. Du kan gjerne bruke logoen på andre plattformer og eventuelt bruke den å klær og rekvisita som bedriften trenger.
  • Hatchful har en lengre prosess som gir systemet nok informasjon til å gi deg flere alternativer so du kan velge mellom og tilpasset din bransje og virksomhet.
  • Du kan også gjøre små endringer i ettertid på fonter og farger slik at du får en perfekt logo som passer inn med andre fargeelementer på din nettside.
  • Om du vil ha flere alternativer til redigering og eventuelt skape en logo fra bunnen av, kan du se etter bedre logo makere her i vår test.

Om Forfatter

Jan Kenneth Hansen

Om Forfatter

Hei, jeg er Jan Kenneth Hansen

Jeg jobber hovedsakelig som skribent for flere nettsider og nettbutikker, og publiserer innhold på en rekke forskjellige plattformer. Målet mitt er å hjelpe deg å finne nettbutikkløsningen som passer best for deg ut i fra mine egne erfaringer.