Hva er Shopify Payments?

Jacob

Jacob

Sist oppdatert:

dette er Shopify Payments

Den totale inntekten generert fra Shopify Payments økte til enorme 59 % i 2021, fra det siste registrerte beløpet som var 53,80 milliarder dollar (Marketplace Pulse).

Dessverre, for eiere av netthandel i Norge, var Shopify Payment fortsatt utilgjengelig som betalingsløsning da denne artikkelen ble skrevet.

Shopify har imidlertid annonsert at Shopify Payments snart vil bli utgitt på det norske markedet, noe som er en stor fordel for norske eiere av netthandel som bruker Shopify.

Her kan du sjekke om Shopify Payments er utgitt i Norge enda, og lese mer om tilgjengelige betalingsløsninger for Shopify-brukere i Norge.

Transaksjonsstatistikk

Shopify Payments er en utrolig betalingsløsning i land der den er tilgjengelig. Det er viktig å merke seg at det er mange forskjellige betalingsmetoder du kan gå for.

Selv med Shopify Payments kan du muligens integrere kassen din med Klarna (slik er den satt opp for svenske Shopify-brukere.) Det betyr at kundene dine kan velge om de vil betale med Shopify Payments, betale på et senere tidspunkt, eller via delbetaling gjennom Klarna.

Generelt sett er hvert betalingsalternativ gunstig for spesifikke bransjer og forretningstyper. Å velge den beste for deg, avhenger av hvilken type virksomhet du driver. Hvis du går inn i Shopify-backend, kan du finne en enorm liste over forskjellige tredjepartsleverandører.

Hver av disse leverandørene har forskjellige transaksjonsgebyrer og priser. Derfor kan det hende du må velge en spesifikk tredjepartsleverandør basert på din plassering eller bransje.

Å bruke en tredjepartsleverandør har visse ulemper i form av høye transaksjonsgebyrer. Å holde seg til innebygde betalingsprosedyrer er av den grunn den mest kostnadseffektive måten å få betalt på. Så når du stiller spørsmålet, hva er Shopify Payments, kan man ganske enkelt si at det er en standard betalingsleverandør for Shopify Stores.

Et stort utvalg av aksepterte betalingsmetoder

Det er veldig enkelt å sette opp en Shopify Payment-konto, og koble den til bankkontoen din. Når det gjelder transaksjonsgebyrer, kan det være ulike beløp basert på prisplanen du velger.

De dyrere planene tilbyr bedre funksjoner, og alt avhenger av salgsvolumet ditt og hvor mange bestillinger du får i henhold til planen.

lade over hele verden med shopify

Shopify Payments kan også godta betalinger fra forskjellige betalingsløsninger og valutaer. De aksepterte betalingsmåtene for Shopify er som følger:

● Visa
● American Express
● Mastercard
● Elo
● Discover
● PayPal
● Facebook Pay
● Amazon Pay
● Google Pay
● Diners Club debet
● Kredittkort
● Klarna (for Norden)

Når det er sagt, støtter ikke Shopify transaksjoner for spesifikke høyrisikobedrifter som cannabisprodukter, gambling, kryptovalutaer, med mer. Behandlingssatsene for Shopify-betalinger begynner på 2,9 % for hver transaksjon på nettbetalinger, men det avhenger av hvilken Shopify-plan du velger å bruke.

Mer avanserte Shopify-planer kommer med lavere transaksjonsgebyr. Sjekk avgiftene for hver plan her.

Når det gjelder kompatibilitet, lar Shopify Payments netthandelsbedrifter være allsidige i sin markedsføring og inntektsgenerering. Hvis du driver nettbutikker på plattformer som Google eller Facebook, kan Shopify Payment-funksjonen hjelpe deg med å bygge inn knapper på nettstedet ditt som trafikk fra sosiale medier kan bruke til å kjøpe produktene dine.

Et annet supert aspekt ved denne betalingsmetoden, som gjør den enestående selv blant de beste tredjeparts betalingsleverandørene, er at du kan avslutte abonnementet uten avbestillingsgebyrer.

Du får dessuten et alternativ for 24/7 kundestøtte ved hjelp av e-post og live chat. Å lære hvordan du konfigurerer Shopify Payments er rimelig enkelt. Etter at du har registrert deg for Shopify-kontoen din, lar plattformen deg umiddelbart godta kunders kredittkort.

Fungerer shopify payments i Norge?

Hvis du ønsker å bruke dette betalingsalternativet som en primær kilde, må du fullføre konfigurasjonsprosessen innen tre uker etter at du foretok ditt første salg. Hvis du ikke fullfører oppsettet av betalingsprosessen for Shopify innen denne tiden, vil kunden få refundert det betalte beløpet. Fullføring av kontooppsettet krever at du fyller ut grunnleggende informasjon knyttet til virksomheten din.

Via innstillingene nederst i venstre hjørne, kan du gå til Shopify Payments. Til syvende og sist er dette betalingssystemet en prosessor som allerede er bygget inn i Shopify.

Dette betyr at hvis du foretar et salg, og noen sjekker ut med Shopify Payments, vil nettstedet fungere som enheten som overfører midlene til deg. På den annen side, hvis du setter opp PayPal, kan du tilby kundene begge betalingsløsningene.

Det er også verdt å merke seg at betalingene dine skal overføres til PayPal-kontoen. Dette vil kreve at du logger på en annen prosessor for deretter å overføre pengene til din konto. Shopify Payments gjør denne manuelle prosessen til en automatisk prosess.

Hvordan måler Shopify Payments seg med andre betalingsløsninger?

Når du vurderer Shopify som en aktuell betalingsløsning, er det best å sammenligne den med PayPal. Dette er den mest kjente, og brukte, betalingsløsningen for nettbutikker.

Derfor kan det lønne seg å ta et dypere dykk inn i Shopify Payments vs PayPal vs Stripe vs andre løsninger, for å finne ut hvorvidt du burde være interessert i Shopify Payment-lanseringen i Norge.

Som du kan se, kan du finne mange betalingsløsninger for din nettbutikk. Til syvende og sist må du velge et selskap som håndterer pengene dine riktig. Å registrere deg hos en tredjeparts betalingsbehandler betyr at du setter din lit til et selskap som skal håndtere dine hardt opptjente penger.

fungerer bra med Klarna

Shopify Payments er et netthandelsselskap og ikke et selskap for betalingsløsninger. Når det er sagt, har de konkurransedyktige tilbud. Shopify gjør det veldig enkelt å integrere betalingssystemet deres gjennom Shopify-butikken din. Alt du trenger å gjøre er å koble til bankkontoene dine, og du kan begynne å belaste kredittkort.

Shopifys betalingsplaner koster mellom $29 og $79 per måned. Når de veies opp mot tredjeparts betalingsleverandører, holder Shopify Payments seg utrolig godt, og dermed kan deres ankomst til Norge være avgjørende for bedrifter som nettopp har startet opp.

Sammendrag

  • Shopify Payments er det beste alternativet for nettbutikker som bruker Shopify-plattformen.
  • Shopify Payments vil snart være tilgjengelig på det norske markedet. Her kan du se om Shopify Payments er utgitt, og utforske mulige betalingsleverandører for Norge med Shopify.
  • Shopify er en innebygd betalingsløsning som hjelper netthandelsbedrifter å få betalt direkte fra nettstedet uten å bruke tredjeparts betalingsintegrasjon.
  • Shopify kan godta betalinger fra en rekke forskjellige betalingsleverandører, spesielt Klarna og Vipps for Norden. Med Shopify Payments er Klarna allerede satt opp for å brukes i kassen din (hvis du vil).

Om Forfatter

Jacob

Om Forfatter

Hei, jeg er Jacob

Jeg har jobbet med med e-handel i mer enn 5 år. Jeg utvikler nettbutikker for bedrifter og skriver i tillegg artikler beregnet for gründere og startups som ønsker å komme i gang med sin egen nettbutikk.