Anmeldelse: BigCartel i Norge – Fordeler og Ulemper

Jan Kenneth Hansen

Jan Kenneth Hansen

Sist oppdatert:

en plattform spesielt utviklet for uavhengige individer

Er du en kunstner, maler eller annen kreativ person som ønsker å ta din virksomhet online? Med oppblomstringen av e-handel har det aldri vært enklere å selge dine produkter eller tjenester til en globalt publikum. Men med så mange e-handelsplattformer å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne.

Der kommer Bigcartel inn – en plattform spesielt designet for uavhengige individer og små bedrifter som ønsker å sette opp en online butikk med enkelhet.

Visste du at over 150 000 nettsider bruker Bigcartel? Med en intuitiv plattform og en rekke markedsføringsverktøy, har de blitt en foretrukket løsning i mange land for å selge egne kunstverk og designerklær, mens i Norge er Big Cartel nesten helt ukjent.

selge produktene eller tjenestene dine til et globalt publikum

Les mer om hvordan du kan selge kunst på nett!

De støtter dog heller ikke norske domener, men det er heller ikke nødvendig dersom man ønsker å entre det internasjonale markedet. Hvis du ønsker å ha norsk domene kan du sjekke ut Wix, Ecwid og Shopify.

I denne omfattende gjennomgangen vil vi utforske alt du trenger å vite om Bigcartel, fra deres brukervennlige grensesnitt til integrasjon av sosiale medier. Uansett om du akkurat har startet eller ser etter å bytte plattform, vil denne guiden hjelpe deg med å ta en informert beslutning og finne ut om Bigcartel er det rette valget for deg.

Så, la oss dykke inn i det!

Fordeler og Ulemper

I kjernen er Bigcartel en plattform designet for å gjøre det enkelt og rett frem for kreative personer å sette opp en online butikk og begynne å selge sine produkter eller tjenester. Uansett om du er en maler, skulptør, smykkedesigner eller enhver annen type kreativ person, gir Big Cartel verktøyene og funksjonene du trenger for å bringe dine ideer til liv online.

Det første du vil legge merke til med Bigcartel er dets rene og intuitive grensesnitt. Oppsett av en butikk er rett frem og krever ingen tekniske ferdigheter, noe som gjør det til et godt valg for de som kanskje ikke har bakgrunn i e-handel. De tilbyr også et godt utvalg av tilpassbare maler og temaer, noe som gjør at du kan lage et unikt utseende for din butikk som samsvarer med ditt merke og hva du selger.

designet for å gjøre det enkelt og rett frem

Men det er ikke bare om utseendet – Big Cartel tilbyr også et utvalg av kraftige verktøy og funksjoner for å hjelpe deg med å drive din online butikk.

For å begynne med integrerer plattformen sømløst med sosiale medier som Instagram, Facebook og Twitter, noe som gjør at du enkelt kan promotere dine produkter og komme i kontakt med potensielle kunder. Du kan til og med bruke Big Cartels analyse- og sporingsverktøy for å overvåke dine salg og få innsikt i hvordan butikk din yter.

Selvfølgelig er ingen plattform perfekt, og det er noen områder hvor Bigcartel ikke oppleves som tilfredsstillende. For eksempel støtter plattformen for øyeblikket kun betalinger gjennom Stripe, så hvis trenger et bredt utvalg av betalingsløsninger så faller Big Cartel kanskje litt kort. I tillegg, selv om Bigcartel gir en enkel måte å sette opp en butikk på, er ikke plattformen like tilpassbar eller funksjonsrik som andre plattformer, som for eksempel Shopify for Norge.

Men det er ikke bare enkelt oppsett og kraftige funksjoner som gjør Bigcartel til et attraktivt alternativ. Plattformen tilbyr også rimelige priser for nettbutikken din, med tre forskjellige abonnementsplaner tilgjengelig, slik at du kan velge den som passer best for din virksomhet. Du betaler bare for de funksjonene du trenger, noe som gir deg maksimal verdi for pengene.

Oppsummering

Så, er Bigcartel det rette valget for deg? Det avhenger av dine behov og ønsker.

Hvis du er en kreativ person som ønsker å sette opp en enkel og brukervennlig online butikk uten å bruke for mye tid eller penger, kan Bigcartel være det perfekte alternativet.

Men hvis du trenger mer avanserte funksjoner, som en omfattende produktkatalog eller enda mer avanserte markedsføringsverktøy, kan du vurdere å se på andre plattformer som for eksempel Wix, Ecwid og Shopify.

I det store og hele er Big Cartel en kraftfull og brukervennlig e-handelsplattform spesielt designet for små bedrifter og enkeltpersoner. Med enkelt oppsett, oversiktlig innsikt i trafikk og integrasjon av sosiale medier, gir plattformen alle verktøyene du trenger for å sette opp og drive en vellykket online butikk. Så hvis du er klar til å starte virksomhet av hobbyen din eller ta dine kreative prosjekter til neste nivå, kan Bigcartel være løsningen du har vært på utkikk etter.

Om Forfatter

Jan Kenneth Hansen

Om Forfatter

Hei, jeg er Jan Kenneth Hansen

Jeg jobber hovedsakelig som skribent for flere nettsider og nettbutikker, og publiserer innhold på en rekke forskjellige plattformer. Målet mitt er å hjelpe deg å finne nettbutikkløsningen som passer best for deg ut i fra mine egne erfaringer.